Groepsaccommodatie

foto van terras bij avond

Ideaal huis voor groepen

 

Maison de Ballans is een boerenhoeve met meerdere huizen. Het heeft meer dan twintig slaapplaatsen, een groot zwembad, diverse terrassen, een grote keuken en zaal en een overdekte veranda met eettafel voor zeker 16 personen.

 

Willen jullie een weekje fietsen door het mooie Franse platteland? Of een paar dagen met elkaar doorbrengen op een eigen plek waar voldoende ruimte en privacy is voor iedereen? Met je familie, vrienden of collega's? Huur dan Maison de Ballans, deze prachtige oude hoeve beschikt over diverse overnachtingsmogelijkheden met in totaal meer dan twintig slaapplaatsen.

 

Voorhuis, achterhuis, grote zaal, veel slaapplaatsen

 

Plattegrond Maison de BallansHet geheel is ommmuurd voor optimale privacy. De hoeve zelf bestaat uit een zelfstandig voorhuis en een achterhuis, met daartussen een grote zaal waar je bijvoorbeeld samen kunt eten. Klik op de plattegrond hiernaast voor een indruk van het comlex.

Extra slaapplekken zijn er in appartementgebouwtjes met eigen sanitair op het terrein of op een van de diverse netjes afgwerkte slaapzolders. Uiteraard is er een grote keuken met groot gasfornuis en ruim voldoende apparatuur om voor een grote club te koken.

 

Bel of mail om je voorkeursperiode te reserveren. Mail: info@ballans.nl

Of bel met 050 31 89 104 / 06 229 367 89

 

 

Eten bij d grote keuken

 

back to toptop

 klik hier om een e-mail te sturen aan Lenferink Schoenen
Maison de Ballans terras
adres

Ballans
Charente Maritime, Frankrijk

 

e-mail

info@ballans.nl

 

telefoon Nederland

+31(0)50 3189104
of
+31(0)6 22936789