Huren

foto van terras bij avond

Actuele beschikbaarheid

 

Maison de Ballans is nog ruim beschikbaar in 2019. Boek op tijd uw voorkeursperiode om teleurstellingen te voorkomen.


De schoolvakanties zijn het meest gewild, daarbuiten is Maison de Ballans vrij flexibel te boeken.


Bel snel om uw voorkeursperiode te reserveren. Mail: info@ballans.nl of bel met

050 31 89 104 / 06 22936789


De huurprijzen voor 2019 (aanbieding**)

 

Laagseizoen € 800 p/wk
Voorjaarsvakantie € 995 p/wk
Meivakantie € 1.250 p/wk
Maanden mei, juni en september € 995 p/wk
Zomervakantie € 1.450 p/wk

Herfstvakantie € 1.250 p/wk
Kerstvakantie € 995 p/wk
Borg € 400

 

 

**Aanbieding: Twee week huren voor maar € 725,00 per week!

 

Boek nu onze aanbieding en huur Maison Ballans voor maar € 725,00 per week. Deze aanbieding geldt voor twee aaneengesloten weken huur in de volgende periodes:

 

Van zaterdag 4 mei (direct na de meivakantie) tot half juni

en van

zaterdag 31 augustus tot 7 oktober betaalt u voor twee aaneengesloten weken slechts € 1.450,00. Dat is € 725,00 per week ipv € 995,00 per week. De einddata van uw huurperiode tijdens de aanbiedingsweken zijn in overleg vast te stellen.

 


 

De huurprijzen zijn per week en inclusief:

 

- dekbedden en kussens

- normaal verbruik water en electra; in de maanden november t/m maart geldt voor zogenaamde rode dagen een toeslag.


U dient zelf te zorgen voor:

 

- hand-, bad- en theedoeken

- één-persoons dekbedovertrekken 140 x 200, kussenslopen hoeslakens

- twee-persoons dekbedovertrek 240 x 200, kussenslopen, hoeslaken 160 x 200

Beddengoed is eventueel te huren tegen een vergoeding van € 7,50 per persoon


Eindschoonmaak € 65,00 ter plekke contant te voldoen.

Eindschoonmaak met huisdier € 95,00 ter plekke contant te voldoen.

 


Algemene voorwaarden 'Maison de Ballans':

 

Voor het boeken, huren, bewonen en betalen van onze vakantiewoning gelden de volgende algemene huurvoorwaarden.

 


1. Na ontvangst door de verhuurder van het ‘boekingsformulier/boekingsbevestiging’, zal de boeking geactiveerd worden. De reservering ligt definitief vast op het moment dat 50% van de huurprijs overgemaakt is op het rekeningnummer van de verhuurder. Deze aanbetaling dient 14 dagen na het versturen van het boekingsformulier te worden voldaan. Na ontvangst van de aanbetaling stuurt de verhuurder een bevestiging aan de huurder en de huur van de vakantiewoning is een feit. Het resterende bedrag dient 6 weken voor ingang van de huurperiode overgemaakt te zijn, met inbegrip van € 400,- borg. De borgsom wordt gerestitueerd na afloop van de huurperiode als vastgesteld is dat het gehuurde in dezelfde staat is achtergelaten als het werd aangetroffen. Bij beschadiging of vermissing van het gehuurde en/of delen van de inrichting, wordt een redelijke vergoeding verlangd.

Aan het einde van de huurperiode dient het huis in ordentelijke staat achtergelaten te worden. Eventuele extra eindschoonmaak is voor rekening van de huurder.


2. Het verblijf wordt gerekend per volle week (zaterdag tot zaterdag). Afwijkende huurperiodes zijn in overleg met de verhuurder soms mogelijk. Bij afwijkende huurperiodes wordt de huurprijs naar verhouding aangepast.


3. Bij annulering tot de 60ste dag voor de aankomstdatum, wordt 50% van het overgemaakte bedrag teruggestort. Bij annulering minder dan 60 dagen voor aankomst, vindt geen restitutie plaats, evenmin als bij voortijdig verlaten van het gehuurde.


4. Het huis kan vanaf 16.00 uur betrokken worden en dient, in verband met de schoonmaak, voor 10 uur uiterlijk op de laatste dag van de huurperiode verlaten te zijn. Bij overschrijding van deze aankomst- en vertrektijden, kan een extra dag in rekening gebracht worden.


5. De verhuurder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies en/of diefstal van waardevolle voorwerpen die in of bij het huis achtergelaten zijn, evenmin voor schade aan auto’s die geparkeerd zijn op het terrein of in de nabijheid van het huis. Verder kan de eigenaar van uw vakantiehuis niet aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen in en om het huis. Tenslotte wijzen wij huurders erop dat schade aan het vakantiehuis tijdens het verblijf aan de huurder wordt toegerekend. Het sluiten van een WA-verzekering door huurder is aan te bevelen.


6. Bij de boeking dient het aantal personen opgegeven te worden. Indien bij aankomst blijkt dat er meer personen zijn dan op het boekingsformulier staat vermeld, kan u de toegang tot de woning worden geweigerd en kan de verhuurder een toeslag eisen. Alle zaken die de goede orde verstoren en tegen uitdrukkelijke wensen van de verhuurder ingaan, zijn verboden. Huisdieren zijn toegestaan na overleg en uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar en mits dit op het boekingsformulier gemeld is (onder ‘verdere wensen of opmerkingen’). Met huisdier worden de schoonmaakkosten verhoogd naar €95. De huurder is in al deze aangelegenheden gehouden de opdrachten van de eigenaar, of beheerder ter plaatse, op te volgen. Geeft de huurder hieraan geen gehoor, dan wordt huurovereenkomst onmiddellijk beëindigd, zonder aanspraak op restitutie van het huurbedrag. De huurder dient zich in het algemeen te gedragen zoals een goede bewoner (huurder) betaamt.


7. Mochten er onverhoopt klachten zijn tijdens het verblijf in het gehuurde, dan dient de huurder deze zo spoedig mogelijk te melden aan de verhuurder of aan de beheerder ter plaatse. Er zal dan getracht worden eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen.


Wij wensen u een zeer aangenaam verblijf toe in ‘Maison de Ballans’.


Prijzen en huurperiode:


De basisvoorziening in het hoofdverblijf is voor 6 personen. Tot 8 personen in het hoofdverblijf is mogelijk. Indien huisvesting voor meer dan 8 personen gewenst is, kan overleg worden gepleegd met de verhuurder voor het huren van ruimte in de bijgebouwen op het terrein. Hiervoor gelden aangepaste huurprijzen en schoonmaakkosten.


Huurprijzen zijn per week (* excl. eindschoonmaak) van zaterdag 16.00 uur tot zaterdag 10.00 uur.

Eindschoonmaak: € 65,-

Eindschoonmaak met huisdier € 95,-

Toeslag extra personen per persoon per week: € 35,-

Beddengoed € 7,50 per persoon


N.B.


Helft huurprijs te voldoen bij boeking;

Restant huurprijs + borg te voldoen 6 weken voor aanvang huurperiode;

Kosten eindschoonmaak en evt. linnengoed te voldoen bij aankomst.


 

back to toptop

klik hier om een e-mail te sturen aan Lenferink Schoenen
Maison de Ballans terras
adres

Ballans
Charente Maritime, Frankrijk

 

e-mail

info@ballans.nl

 

telefoon Nederland

+31(0)50 3189104
of
+31(0)6 22936789